...

Aleea Hobita, Nr 1 Sector 2, Bucuresti

10 Trenduri pentru Nunțile din 2024 de care trebuie să ții cont!

Când vine vorba de planificarea unei nunți, adesea poate fi dificil să știi de unde să începi. Cel mai important lucru pentru ziua cea mare este să rămâi fidel viziunii tale, deoarece asta face ca o nuntă să fie personală și unică. Cu toate acestea, nu strică să obții câteva idei din temele de nuntă care sunt la modă în prezent. Așadar, dacă ești în căutare de inspirație pentru idei de nuntă, să explorăm tendințele principale în nunți pentru anul 2024. Iată ce ne așteaptă în 2024…

1. Culori Vibrante

Deși pastelurile drăguțe și culorile neutre vor fi întotdeauna populare pentru nunți, anul 2024 vine cu opțiuni mai îndrăznețe de culori prin care cuplurile vor putea să-și contureze frumoasa poveste de dragoste. Culori vibrante, nuanțe retro și chiar teme disco sunt toate setate să fie tendințe populare de culori pentru nunți în 2024 – toate garantate să arate senzațional în pozele din cabina foto de la nuntă!

2 Idei de Nunți Sustenabile

Sustenabilitatea adevărată este o tendință cheie în nunți pentru anul 2024, conform lui Agi Duhig, event planner renumit international. Sustenabilitatea și identificarea modurilor prin care nunțile pot fi mai sustenabile și prietenoase cu mediul sunt pe agenda multor cupluri.  De aceea confetti din plastic vor fi înlocuite pe petale reale, de asemenea înlocuirea paielor din plastic cu cele din hartie este o cerinta tot mai intalnita. Ea a constatat că multe cuplurile optează din ce în ce mai mult pentru mâncare locală și flori naturale, incercand  să creeze piese centrale sustenabile pentru mesele invitatilor.

3.Locatii de Nunta Alternative si Decoratiuni 

Alegerea locului și a decorațiunilor stabilește tonul nunții dvs. și creează atmosfera dorită. În ultimii ani, cuplurile au început să îmbrățișeze locații unice și neconvenționale, cum ar fi podgorii și spații industriale. Aceste locații neconvenționale oferă un spațiu gol pentru creativitate și permite mirilor să transforme spațiul într-o reflexie a propriului stil.

În timpul pandemiei, nunțile în aer liber au devenit o necesitate și miresele au fost forțate să caute opțiuni alternative. Cu toate acestea, se pare că mirii rămân atașați conceptului de unitate cu natura și caută activ locuri alternative pentru nunți, iar noi observăm un interes mare pentru locații de nuntă în podgorii și nunți cu tematică vinicolă.

Cuplurile explorează, de asemenea, opțiuni alternative de decor în locul aranjamentelor florale tradiționale. Am observat un trend particular care implică utilizarea verdeții, cum ar fi eucaliptul și ferigile, pentru a crea decoruri luxuriante și naturale, sau folosirea împrejurimilor localului dacă acesta este o locație cu multa vegetatie sau într-o podgorie. Acest trend completează o varietate de tematici pentru nunți, de la boho-chic pana la cele minimaliste.

Un alt trend care a câștigat popularitate este utilizarea instalațiilor suspendate. Fie că este vorba de flori cascadă sau lanterne fermecătoare, aceste instalații adaugă un sentiment de dramatism și creează un punct focal uimitor în orice locație. De asemenea, oferă un fundal unic pentru fotografiile de nuntă, asigurându-vă că fiecare moment este surprins într-un cadru magic.

4.Rochii de Mireasa Colorate 

Un trend care a luat amploare este cel al rochiilor de nuntă non-tradiționale – și este aici să rămâne. Multe mirese aleg rochii în culori diferite de alb, cum ar fi roz pal, șampanie, sau chiar nuanțe îndrăznețe precum roșu sau negru. Aceste culori neconvenționale permit mireselor să își exprime personalitățile unice și să iasă în evidență din mulțime.

Portrait of an elegant unrecognizable pretty woman wearing grey wedding dress and posing in the street. Bride holds a bouquet of pastel flowers and greenery

5. Schimbatul Tinutelor

Schimbatul Tinutelor este încă o alegere populară în 2024. Din ce în ce mai multe mirese aleg sa aiba doua sau mai multe ținute pe parcursul evenimentului. Acestea optează pentru un ansamblu din două piese sau o rochie mult mai comodă care sa le permita sa se simtă mai libere sa se distreze la petrecerea de după.

Portrait of beautiful young woman holding sparkling gown while posing next to mirror in pink dressing room interior, copy space

6.Fundele supradimensionate

Fundele supradimensionate au un impact real asupra trendurilor in 2024. Pe lângă faptul că adaugă dramă și eleganță rochiei de mireasă, ele creează un punct focal izbitor, atrăgând atenția asupra spatelui unei rochii sau asupra decolteului. Cu funde disponibile în diferite țesături, culori și stiluri, miresele pot experimenta și găsi una care să le completeze rochia și viziunea.

7.Cocktailuri Personalizate și Shoturi în loc de Șampanie

Urmând tendința nunților neconvenționale și personalizate, cuplurile creează cocktailuri semnătură pentru ziua cea mare, bazate pe gusturile și preferințele proprii. De asemenea, observăm o tendință în creștere a cuplurilor care aleg shoturi în loc de toasturi cu șampanie.

Young happy bartender mixing drinks while making cocktails in a bar.

8.Videografie de nunta cu Drona

Pe lângă fotografiile candide, cadrele aeriene și filmările cu drona au devenit de asemenea un trend popular în videografia de nuntă. Aceste cadre oferă o perspectivă aeriană asupra locației nunții și surprind măreția și frumusețea zilei speciale dintr-un unghi unic. De la peisaje largi până la dansuri de nuntă impresionante filmate din aer, aceste cadre cu drona adaugă o notă de magie cinematografică videoclipului tău de nuntă.

Drone Wedding

9.Creeaza atmosfera cu saxofonul

Muzica este o parte așa importantă a nunții, și muzica live este cea mai buna metoda de a crea o atmosfera unica si o experiență memorabilă pentru voi și invitatii vostrii. Ce este mai sublim decat un saxofonist care sa dea farmec aparte unor melodii binecunoscute ca fundal poveștii tale de dragoste?

Saxofon la nunta
Faceless shot of man in suit playing gold saxophone on festive outdoors.

10.Audio guestbook

In 2024, book-urile audio pentru invitați vor înlocui versiunea tradițională cu pix și hârtie. Oaspeții tăi vor putea înregistra mesaje vocale scurte în loc sa semneze un book tradițional, care surprinde toate urările de bine lasand în urma un suvenir mai personal si semnificativ pe care poti sa îl puteți asculta peste ani și ani.

Contact

Hai Sa Vorbim

Programează o vizionare chiar ACUM, iar echipa noastră revine în câteva minute cu un apel și o OFERTĂ PERSONALIZATĂ pentru tine!

Adresa

Program

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.