...

Aleea Hobita, Nr 1 Sector 2, Bucuresti

Ballrooms Nuntă Bucuresti - Events By Tonyo

Alege Ballroom-ul care ti se potriveste pentru evenimente de poveste

Oferte Evenimente Last Minute Nunta - Botez - Events By Tonyo

Servicii Premium La Preturi Avantajoase

Transparenta

Nicio surpriză ascunsă. Vă oferim detaliile complete ale serviciilor noastre, astfel încât să știți întotdeauna la ce să vă așteptați.

Cadouri

Fiecare serviciu vine cu un plus de valoare. Beneficiați de cadouri exclusive care să îmbogățească experiența dvs. cu noi.

Personalizare

Nu există două evenimente identice. Adaptăm fiecare detaliu pentru a se potrivi perfect cu viziunea și stilul dumneavoastra.

Perfectiune

Orientați spre detalii, ne străduim să atingem excelența în fiecare serviciu, oferindu-vă astfel o experiență fără cusur.

Eleganta

Salon Carneol

Salon Carneol este sanctuarul unde eleganța se întâlnește cu intimitatea și serenitatea, creând un cadru idilic pentru cele mai importante momente din viața dumneavoastră, fie că este vorba de nunți, botezuri sau alte evenimente speciale. Acest spațiu reprezintă fuziunea perfectă între splendoare și intimitate, oferind o atmosferă caldă și intimă, unde fiecare moment devine o amintire prețioasă

Capacitate

90-180 Persoane

Parcare

30+ Locuri

Evenimente

887

Rafinament

Salon Crystal

Crystal Ballroom reprezentă alegerea ideală pentru organizarea de evenimente memorabile, precum nunți, botezuri și alte ocazii speciale. Ambianța sălii este definită de tonuri sofisticate de bej, auriu și alb, creând un decor elegant, în care fiecare detaliu este gândit pentru a oferi un cadru splendid și armonios.

Capacitate

50-100 Persoane

Parcare

30+ Locuri

Evenimente

462

Prestigiu

Salon Diamond

Salon Diamond nu este doar un spațiu de evenimente, ci un sanctuar al momentelor unice, unde fiecare colț vorbește povești de iubire și fericire. Salonul unde luxul clasic întâlnește modernul, dă o notă intimă, creând o atmosferă caldă și armonioasa, perfect pentru nunți, botezuri și oricare alte ocazii semnificative.

Capacitate

70-120 Persoane

Parcare

30+ Locuri

Evenimente

672

Premium

Salon Safir

Salonul Safir, o bijuterie a evenimentelor din București, este locul ideal pentru sărbătorirea cununiilor civile, aniversărilor și majoratelor. Cu o capacitate de 30-60 de persoane, acest spațiu intim și elegant promite să transforme fiecare ocazie într-o experiență memorabilă. Oferind un meniu personalizat într-un decor sofisticat, Salonul Safir este destinat să creeze amintiri de neuitat, punând accent pe detalii rafinate și un serviciu excepțional.

Capacitate

30-60 Persoane

Parcare

30+ Locuri

Evenimente

67

Testimoniale

Suntem mândri de recenziile clienților noștri

Contact

Hai Sa Vorbim

Programează o vizionare chiar ACUM, iar echipa noastră revine în câteva minute cu un apel și o OFERTĂ PERSONALIZATĂ pentru tine!

Adresa

Program

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.