...

Aleea Hobita, Nr 1 Sector 2, Bucuresti

Salon Carneol

Într-o lume în care detaliile fine creează amintiri de neuitat, salonul nostru de nunți reprezintă quintesența eleganței și rafinamentului. Situat în inima vibrantă a Bucureștiului, oferim o locație de vis care transformă orice eveniment într-o capodoperă.

Salon Nunta Bucuresti: Locatie Exclusiva pentru Evenimente de Neuitat în București

Fiecare cuplu își dorește ca ziua nunții să fie un capitol de neegalat în povestea lor de dragoste. Situat în inima orașului, salonul nostru de nunți din București se ridică la nivelul așteptărilor, oferind un decor de vis și servicii la cele mai înalte standarde. De la ambientul romantic la serviciile personalizate, fiecare element este gândit pentru a compune un tablou perfect în salonul de nunți ideal.

90-180

Capacitate

30

Locuri De Parcare

100%

Transparenta

25

Servicii Incluse

Galerie Foto

Spațiul Perfect în Inima Orașului: Salonul de Nuntă în București

În centrul efervescent al capitalei, salonul nostru de nunți vă întâmpină cu o atmosferă de rafinament și eleganță. O arhitectură impresionantă, interioare somptuoase și o grădină încântătoare vă transportă într-un tărâm unde visurile devin realitate.

Planificarea Impecabilă a Nuntii: O Echipă Dedicată la Events By Tonyo

Stresul organizării este eliminat datorită echipei noastre de planificatori de evenimente. Profesioniștii noștri lucrează alături de dvs. pentru a naviga prin fiecare detaliu, de la selecția tematicii până la ultimele retușuri în ziua cea mare, asigurând o desfășurare fără cusur în cadrul ales din saloane de nunți București.

Siguranța și Confortul Oaspeților: Prioritare în Salonul de Nunti

Siguranța oaspeților este o prioritate. Salonul de nunți respectă toate protocoalele pentru a asigura un mediu sigur și confortabil, lăsându-vă să vă bucurați de sărbătoare fără griji.

salon nunta bucuresti
Testimoniale

Suntem mândri de recenziile clienților noștri

Contact

Hai Sa Vorbim

Programează o vizionare chiar ACUM, iar echipa noastră revine în câteva minute cu un apel și o OFERTĂ PERSONALIZATĂ pentru tine!

Adresa

Program

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.