...

Aleea Hobita, Nr 1 Sector 2, Bucuresti

Salon Crystal

Transformați botezul într-un eveniment de neuitat în cadrul salonului nostru exclusivist. Creăm ambientul perfect pentru a celebra acest prim mare pas în viața micuțului dumneavoastră, oferind un spațiu elegant, servicii personalizate și un meniu adaptat pentru a satisface toate gusturile. Lăsați-ne să fim parte din acest moment special, asigurându-vă că botezul va fi unul memorabil pentru familie și prieteni.

Salon Botez București: Perfecțiunea În Detalii Pentru Ziua De Neuitat

Pășiți în lumea rafinamentului și eleganței întrun Salon pentru Botez din București, locul unde fiecare detaliu contează în crearea unui cadru feeric pentru ziua unică a micuțului dumneavoastră. De la amenajări stilizate, servicii impecabile, până la delicatese culinare care încântă simțurile, ne dedicăm întru totul pentru a vă oferi o experiență de neegalat. Alegeți un început strălucit în viața copilului dumneavoastră, înconjurat de familie și prieteni, într-o atmosferă caldă și primitoare, gândită să depășească toate așteptările.

50-100

Capacitate

30

Locuri De Parcare

100%

Transparenta

25

Servicii Incluse

Galerie Foto

Salon de Evenimente: Eleganță Exclusivistă pentru 70-120 Persoane

Pătrundeți în lumea unui salon de evenimente unde luxul întâlnește intimitatea, perfect pentru grupuri de 70-120 persoane. Aici, magia se materializează într-un spațiu ce emana opulență și rafinament, gata să găzduiască evenimente ce se doresc a fi memorabile. De la sărbători fastuoase și reuniuni de afaceri, până la nunti care redefinesc eleganța, salonul nostru promite o experiență fără precedent. Fiecare detaliu este meticulos gândit, asigurând un cadru unde fiecare eveniment strălucește în propria sa unicitate. Experiența dvs. este completată de servicii personalizate, concepute să suprindă și să depășească cele mai exigente așteptări.

Siguranța și Confortul Oaspeților: Prioritare în Salonul de Evenimente

La salonul nostru de evenimente, siguranța și confortul dumneavoastră sunt mai mult decât niște promisiuni – sunt fundamentul experienței pe care o oferim. Într-o lume unde așteptările se schimbă rapid, noi ne angajăm să oferim un mediu nu doar desăvârșit estetic, ci și absolut sigur.

De la standarde riguroase de igienă și măsuri avansate de securitate, până la un personal bine instruit care este la dispoziția dumneavoastră, fiecare element este sincronizat pentru a vă asigura liniștea. Adăugăm la toate acestea un nivel superior de confort, cu facilități de top, spații reglabile pentru diferite nevoi și servicii care se mulează pe cerințele fiecărui eveniment. Alegeți un loc unde binele dumneavoastră este prioritar, și fiecare moment se desfășoară în deplină armonie.

Salon de evenimente - Events by tonyo
Testimoniale

Suntem mândri de recenziile clienților noștri

Contact

Hai Sa Vorbim

Programează o vizionare chiar ACUM, iar echipa noastră revine în câteva minute cu un apel și o OFERTĂ PERSONALIZATĂ pentru tine!

Adresa

Program

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.