Master Chef În Bucătăria Proprie

Meniurile noastre sunt realizate in bucatarie proprie

de catre experti bucatari cu vasta experienta in arta culinara.

Zero Taxă De Sală

Zero Taxă De Dop

Zero Taxă De Sonorizare

Nuntă

Noi pretuim fiecare eveniment, deaceea meniurile noastre sunt diversificate și pot satisface cele mai exigente cerințe în materie de preparate culinare.

Botez

Un moment cu o incarcatura spirituala deosebita este botezul, iar pentru acest eveniment meniurile noastre sunt concepute și atent verificate de maeștri în gastronomie.

Cununie

Dupa ce ati spus DA in fata prietenilor buni si a familiei voastre. Acum este vremea petrecerii, cel mai frumos moment din viaţa unui cuplu merita sărbătorit cum se cuvine.

Corporate

Recepții & Cocktail-uri… Rafinamentul unor astfel de evenimente este completat de selecția atentă a preparatelor și platingurile sofisticate, create special pentru dumneavoastră.

Testimoniale

Iubim să fim lăudați de către clienții noștri

“Perfect”

Locatia perfecta pentru evenimentul meu. Totul a decurs frumos, invitatii au fot multumiti, iar meniul delicios. Distractie la superlativ si o nunta reusita! Multumim

Maria

“Alegerea corectă”

Ziua nuntii este una din cele mai importante evenimente din viata noastra! De aceea, am ales sa colaboram cu Tonyo. Ne-a fost recomandat Salonul Crystal, am aceptat si nu am regretat.”

Darius & Ilona

“Fără emoții”

Am organizat nunta si botezul in aceeasi zi. Am avut foarte multe emotii, deoarece foarte multe aspecte trebuiau analizate si organizate pana la cel mai mic detaliu.

Gabriela

“Speechless”

Nu am cuvinte de multumire. Petrecerea a fost un real succes. toti invitatii s-au distrat la maxim!

Carmen